Hvem er vi

BS Event arrangerer firmaevents, Naturophold, aktivitetsdage, anderledes polterabends og mange andre former for events. Fælles for dem alle er, at vi med udgangspunkt i dine ønsker og behov stræber mod at give dig en god og anderledes oplevelse.

BS-Event er Henrik og Sophus, der begge har mere end 20 års erfaring som teambuildingsinstruktører og har den fulde VKI klatreinstruktøruddannelse ved Dansk Klatreforbund.

Henrik Bjerg

Henrik dyrker udover klatring også svømning, havkajak og ikke mindst undervandsjagt. Han har en fortid som faglært skovarbejder, hvor han også blev uddannet naturformidler. Har udgivet bogen Børn & Jagt, sammen med Søren Risborg, naturvejleder i Rold Skov og har et passioneret forhold til den vilde natur og friluftslivet i Danmark.

Ole Sophus Søbye

Sophus store passion er surf, MTB, bjergbestigning og ski.

Vi arbejder dagligt med den gode oplevelse og er professionelle og særdeles kompetente når det gælder planlægning og afvikling af diverse events. Med BS Event får du ro i sindet, fri til at nyde din event og ikke mindst, så får du den gode oplevelse, som det i sidste ende handler om.

Alle vores High Rope installationer er certificeret og godkendte af Force Technology og vores træer tilses løbende af Skov og Landskab ved Københavns Universitet. Vi har bygget op til flere High Rope anlæg i ind- og udland.

Vi bruger kun pålidelige og troværdige samarbejdspartnere og har bl.a. et tæt samarbejde med:

Rebildcentret

Hotel Rold Storkro

Rebildhus

Hotel Comwell Rebild Bakker

RipIt

TrollAktiv (Norge)

BS Event er lokaliseret i det naturskønne område ovenpå Thingbæk Kalkmine v. Rebild Bakker. Vi har opbygget vores forskellige aktiviteter, så de indgår naturligt i skovens atmosfære. Om det gælder en firmaevent, en polterabend eller noget helt tredje, så står BS Event klar som din professionelle samarbejdspartner. BS Event er en del af konsulentfirmaet Bjerg & Søbye, derfor initialerne B og S.
BS Event - din næste oplevelse starter her.