Firma events der skaber fornyelse og fornøjelse

Søger du inspiration til din kommende firma event, så er BS Event den rette samarbejdspartner at alliere sig med.
Vi har kompetencerne til at føre dig sikkert fra idé til den gode oplevelse.

Baggrunden for en firma event kan være mangeartet. Måske skal nye medarbejdere rystes sammen, måske skal sammenholdet blandt de nuværende plejes. Det kan også være, der er noget særligt at fejre, eller det er tid til at blive inspireret på ny. Efterspørges mere læring og udvikling i dit arrangement, er du stadig i de rette hænder, for BS Event er en del af konsulentfirmaet Bjerg & Søbye.
Få et kik ind i vores verden, her:

Uanset om adrenalinen skal pumpe, om de små grå skal udfordres, om der skal smil på læben og gang i lattermusklerne eller om det blot handler om at samles til en hyggelig stund, så er BS Event en kompetent og seriøs samarbejdspartner. Vi har mange års erfaring med følgende:

  • 10 - 400 Deltagere
  • 1 - 12 timers Aktivitet
  • i Rebild Bakker, hos os - eller hvor du ønsker det (ind- og udland)
  • Forplejning og Logistik
  • Ekstern Underholdning
  • Film & Foto

Vi arrangerer både udendørs og indendørs firma events og har erfaring med planlægning og afvikling af firma events i mange forskellige former og med mange forskellige formål. Vi er kreative, arbejder professionelt og målrettet, men vigtigst af alt, så tager vi altid afsæt i dine ønsker og behov. Det er din firma event vi arrangerer, og derfor handler det om dit firma, dine medarbejdere og dit formål med firma eventet.

Ønsker du at komme i dialog med BS Event,og høre mere om de mange muligheder for en oplevelsesrig event, er du meget velkommen til at kontakte os på 23 71 40 81 / 23 71 40 82.
Vi står klar.